Alt Text

Weblog

Koffiesmaak is jouw gids in de wondere wereld van Specialty Coffee. Regelmatig plaats ik blogposts op de website over mijn belevenissen. Bijvoorbeeld over koffie die ik heb gedronken, een espressobar die ik heb bezocht, een evenement waar ik aan heb deelgenomen. Hou de website en Twitter in de gaten voor de laatste blogposts.


Alt Text

Workshops

Koffiesmaak organiseert met regelmaat koffieproeverijen en workshops over koffie. Hou de website en Facebook in de gaten voor de aankondiging van de verschillende proeverijen en workshops.

 
Direct naar aanbod workshops


Online smaakprogramma

Wil je je smaakskills verbeteren? Nog beter smaken in koffie herkennen en benoemen? Hier vind je meer info over het online smaakprogramma.

 
 
 
 

 
 
 

Aanbod workshops

 
 

Basis

Tijdens een ‘basis’ workshop vertel ik je over alle stappen van de koffiebes tot jouw kop koffie. Verder gaan we verschillende koffies proeven .


Meer informatie


Plus

In de ‘plus’ workshop gaan we, naast de topics uit de ‘basis’ workshop, zelf koffie zetten en deel ik tips en trucs voor een goede kop koffie.


Meer informatie


Expert

Bij de ‘expert’ workshop wordt er van uit gegaan dat je de basiskennis over koffie zetten bezit. In deze workshop gaan we in detail in op de extractie van koffie. Ondersteund door de VST Refractometer.