Over

Alt Text
Sander de Putter | Eigenaar

De workshops worden begeleid door Sander de Putter. Sander is een koffieliefhebber die graag zijn kennis en enthousiasme over (filter)koffie deelt. Hij is SCAE level 1 gecertificeerd.

Email Sander


Meer over Sander

Mijn naam is Sander de Putter. Ik ben een enthousiaste thuisbarista die zijn passie voor en kennis over koffie graag deelt. Tot voor kort kreeg dat vorm in mijn weblog (www.koffiesmaak.nl), maandelijkse reviews voor de koffie-abonnementen van RoastNL en in gesprekken over koffie in de privé-sfeer.

Al verschillende jaren speel ik met het idee meer met mijn passie te doen. De vraag was alleen: hoe dan?

In 2014 is de knop omgegaan. Koffiesmaak is niet alleen een weblog meer, maar een echte onderneming die onder andere workshops en proeverijen organiseert voor mensen die meer willen weten over (filter)koffie en smaak.

In de workshop en proeverijen komen verschillende koffies en zetwijzen aan bod, zodat de deelnemer al proevende ervaart wat de verschillen zijn tussen verschillende zetwijzen én welke zetwijze voor welk type koffie het meest voor de hand ligt.

www.koffiesmaak.nl is de uitvalsbasis van Koffiesmaak. Op de site schrijf ik blogposts over mijn ervaringen en belevenissen en worden workshops en proeverijen aangekondigd.

Vind je het leuk om over meer te lezen over mijn ervaringen in de wereld van koffie, als liefhebber, kenner en ondernemer? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief ‘Selected by Koffiesmaak’. Vind ik leuk!